Здравейте, моля Влезте или Регистрирай се

Поръчай по телефон:
☎ 0877 000 820

Доставка

В МОМЕНТА НЕ ПРИЕМАМЕ ПОРЪЧКИ!
Извиняваме се за причиненото неудобство!
Безплатна доставка за продукти над 100лв! виж условия

Всички доставки се извършват с куриерска фирма Rapido или Speedy.

Цени и варианти за доставка:

  • Продукти от дърво - гардероби, скринове, кошари и др. - 20лв (това е максималната цена за доставка, някои продуктите са с по-ниска цена в зависимост от тежестта им)
  • Доставка на продукти под 100лв - 6лв
  • Безплатна доставка - за поръчки над 100лв /не включва продукти от горните категории/

Фирма Кагип ООД /Bebbo.bg/ си запазва правото да променя цената на доставка, при непредвидени ситуации.

Доставките на продукти в наличност се изпълняват от 1 до 5 дни, като фирма Кагип ООД не носи отговорност за забавяне на доставката, при претоварване на куриерската фирма, или други независещи от Кагип ООД причини.

Всички клиенти направили поръчка, се задължават внимателно да попълват данните си за контакт, с цел куриерската фирма да се свърже с тях и да достави продуктите. При грешно въведени данни или смяна на адрес, може да има допълнителни такси към цената на доставката.

С поръчването на стоки и продукти, клиентите се съгласяват личните им данни да бъдат обработвани от фирма Кагип ООД и да бъдат предоставяни на куриерска фирма с цел доставка и контакт.

Поръчки се приемат и доставят в работен ден, от понеделник до петък. Поръчки направени в петък следобед, в неработен ден или празник, се изпълняват в първия работен ден. За съботен разнос, може да има оскъпяване на доставката.

За въпроси и информация - Кагип ООД, телефон - 0877 000 820

Желаем ви приятно пазаруване!