Здравейте, моля Влезте или Регистрирай се

Поръчай по телефон:
☎ 0877 000 820
Безплатна доставка за продукти над 100лв! виж условия

Столче за кола Pixel U.04 (0-13 кг) - Avionaut


Подходящо: Момчета и момичета
Марка: Avionaut
Наличност в наличност 3 броя
Код продукт: U.05

399.00 лв
бърза поръчка

Столче за кола Pixel U.04 (0-13 кг) - Avionaut

Безопасността никога не е била толкова лека

Защо да избера

Столчето за кола AVIONAUT Pixel предлага най-високо ниво на безопасност, както и изключително леко структурно тегло в категорията от 0-13 кг. Иновативният композитен материал на обвивката е много лек, като в същото време може да поеме значително количество сила по време на сблъсък, като осигури перфектна защита за детето.

AVIONAUT Pixel е оборудван с уникална PIXEL симетрия, разработена в сътрудничество с авторитети в областта на физиотерапията и детското развитие, която осигурява безопасно и по-удобно позициониране на детето в седалката. Прилагането на тази новаторска технология значително подобрява безопасността на детето и поддържа правилната позиция на тялото.

В допълнение, ефективността на защитата на седалката за кола Pixel е потвърдена от тестове, проведени в много европейски изследователски лаборатории. Доказано е, че Pixel значително надвишава изискванията на стандарта i-Size. В допълнение, фиксирането на колана към IQ ISOFIX база гарантира пълна интеграция с ISOFIX системата на автомобила.

Avionaut Pixel е най-леката седалка за кола на пазара. Въпреки изключителната си лекота, тя е и една от най-сигурните места, доказана от резултатите от тестовете, проведени в няколко изследователски лаборатории. Това, което го отличава, е не само новаторската технология, свързана с безопасността и ергономията, но и всепризнатата модерна конструкция.

Сътрудничеството с дизайнерите води до разработването на седалки с дизайн от висок клас и тапицерия от най-високо качество. Също така поставяме еднакво ударение върху това, да се уверим, че седалките не само изглеждат добре, но и са изключително удобни за използване. Тази комбинация от комфорт и дизайн не само разграничава столовете Avionaut от всички останали на пазара, но преди всичко ги прави популярен избор както за деца, така и за родители.

Седалката е оборудвана със специално пригодени закопчалки, които се прикрепят към повечето рамки за карета, които се предлагат на пазара. Изработен от висококачествени материали, в широк спектър от цветове, съобразени с вкусовете и изискванията на клиентите, които изискват най-доброто. Всички материали за тапицерия Avionaut отговарят на стандарта OEko-tex 100, при условие, че тъканта не съдържа вещества, вредни за здравето или безопасността на детето.

Безопасността означава чувство за сигурност, както и гаранция за поддържане на това състояние, което ви позволява да се съсредоточите върху живота си, върху живота на близките си, а не постоянно да се безпокоите за тях. Това чувство за безопасност ви позволява да се наслаждавате на специалните моменти, които прекарвате заедно с детето си. Ако искате да сте сигурни, че детето ви е безопасно, защо не изберете най-добрите световни системи за защита при пътувания с автомобил? Когато избирате столче за кола, за да ви служи много на дълги разстояния, проверете дали е преминал катастрофални тестове, какви сертификати има, от какъв материал е изработена тапицерията и дали е дишаща. Уверете се, че детето е поставено правилно в седалката; не се концентрирайте само върху външния вид и цената, разберете за продукта, който искате да закупите. Само тогава ще можете да се насладите на пътя, без да се притеснявате за безопасността на вашето дете.

Нашата новаторска технология създаде най-леката седалка за кола в света - AVIONAUT Pixel, тежаща само 2,5 килограма и значително подобрява удобството за използване, особено през първите месеци от живота на детето, когато седалката също служи като носител и всеки допълнителен килограм означава голямо натоварване за родителя.

Съществува европейски стандарт за безопасност на местата за деца под 15-месечна възраст, в сила от юли 2013 г. След това беше въведено правилото, децата задължително да се транспортират в задната част на колата до 15-месечна възраст, вместо 9-12 месеца, както беше предвидено в предходния регламент на Европейския съюз, като по този начин значително се увеличи безопасността на децата в режим на транзит. Използването на i-Size гарантира по-добра защита на врата и главата на детето в случай на сблъсък.

EPP - Това е иновативен материал, който прилича на стиропор, но се отличава значително заради това, че не е толкова твърд или крехък. Освен това има висока устойчивост на физични и химични фактори. Отличната му здравина прави този материал идеален за конструкцията на седалките на автомобила, тъй като не се деформира дори при силни ударни натоварвания от сблъсък. В допълнение, ЕРP е екологичен материал, който е 100% рециклируем и притежава антибактериални и фунгистатични свойства.

Седалката AVIONAUT Pixel премина всички най-строги тестове, потвърждаващи най-добрата възможна детска безопасност в случай на сблъсък.

IQ база - Задължителна за употребата на седалката Pixel 

Екстри на продукта:

  • Изключително лека
  • Специални закопчалки
  • Висококачествени материали
  • Модерен дизайн
  • ISOFIX
  • EPP материал

Тегло:

  • 2,5 кг

 

 


Назад