Здравейте, моля Влезте или Регистрирай се

Поръчай по телефон:
☎ 0877 000 820
Безплатна доставка за продукти над 100лв! виж условия

Протектор за седалка 86071 TravelKid MaxiProtect - Reer


Подходящо: Момчета и момичета
Марка: Други
Наличност в наличност 4 броя
Код продукт: NV86071

39.99 лв
бърза поръчка

Протектор за седалка 86071 TravelKid MaxiProtect - Reer

Максимална защита за вашето дете и за вашата кола

Защо да избера

Бебешките седалки, обърнати назад, обикновено са разположени директно върху тапицерията на колата, където рано или късно те оставят трайни следи върху облегалките. Предпазната седалка TravelKid MaxiProtect защитава седалките на автомобила от следи, оставени от бебешките седалки. Прокеткора осигурява безопасност и ред в автомобила и улесняват пътуванията с деца.

Тъй като детските седалки се използват за дълъг период от време, върху тапицерията на седалката се появяват вдлъбнатини и фини пукнатини поради тежестта и движението на седалката назад и напред. Подложката предпазва от вдлъбнатини, оставени от детските седалки. Благодарение на допълнителния си крак, който се простира над седалката, долната част на задната седалка също е защитена от мръсотия от детските обувки.

При седалките, обърнати назад, облегалките могат лесно да бъдат повредени от мръсните обувки на децата. TravelKid MaxiProtect има изключително голяма повърхност на облегалката, следователно покрива цялата височина на облегалката. Това надеждно я предпазва от мръсотия.

Предпазната седалка може да се монтира бързо и лесно на всички обикновени седалки. Просто я поставете на седалката, плъзнете подгъващите се между седалката и облегалката и най-накрая прикрепете скобата за прикрепване към облегалката за главата. По този начин осигурявате безопасно сцепление. Нехлъзгащият се материал от двете страни на подложката предотвратява подхлъзване на защитната подложка върху столчето за кола и същевременно гарантира, че детската седалка е здраво захваната.

TravelKid MaxiProtect има вдлъбнатини от двете страни между задната част и седалката. Чрез тях ISOFIX конекторите на детските седалки могат да бъдат свързани към устройствата ISOFIX на превозните средства, без това да им пречи. В резултат на това, тази защитна подложка за кола е подходяща за всички детски седалки, седалки, обърнати назад, легнали бебешки седалки и бустерни седалки с прикачни системи ISOFIX.

Подложката разполага с 2 интегрирани предни мрежови джоба. Те осигуряват практично място за съхранение на книги, игри и много други. Това означава, че вие и вашите деца винаги имате всичко нужно по време на пътуването. 

Екстри на продукта:

  • Защита от мръсотия и претриване на седалката
  • Много голяма задна част
  • Безопасна
  • Лесна употреба
  • Ремък за закрепване
  • Противохлъзщато дъно
  • Съвместимо с ISOFIX
  • Практични джобове за багаж
  • Лесен за почистване

Размери:

  • 46 x 120 см

Назад