Здравейте, моля Влезте или Регистрирай се

Поръчай по телефон:
☎ 0877 000 820
Безплатна доставка за продукти над 100лв! виж условия

Защитна седалка 86061 TravelKid - Reer


Подходящо: Момчета и момичета
Марка: Други
Наличност в наличност 4 броя
Код продукт: NV86061

34.99 лв
бърза поръчка

Защитна седалка 86061 TravelKid - Reer

Защита за вашето дете и за вашата кола

Защо да избера

Бебешките седалки, седалките, обърнати назад, и  детските седалки са разположени директно върху тапицерията на колата, където рано или късно те оставят трайни следи върху капаците на седалките. TravelKid Protect предпазва седалките на автомобила от следи, оставени от бебешките седалки, както и осигуряват добро сцепление за детските седалки.

Защитната подложка за кола е само един от продуктите в новата серия TravelKid. Тази гама е идеално решение за поддържане на чистотата на автомобила. Защитната седалка защитава срещу мръсотия и износване. Тъй като детските седалки се използват предимно за дълъг период от време, с течение на времето върху тапицерията на седалката се появяват вдлъбнатини и фини пукнатини поради тежестта и движението на седалката назад и напред. Подложката на предпазната седалка предпазва столчето от тези негативни влияния. Долната част на задната седалка също е защитена от мръсотия от детски обувки.

Предпазната седалка може да се използва бързо и лесно на всички седалки. Просто го поставете върху тапицерията, плъзнете клапите между седалката и облегалката и сте готови да тръгване. По този начин вие осигурявате безопасно сцепление. Нехлъзгащият се материал от двете страни на подложката предотвратява подхлъзване на защитната подложка върху столчето за кола и същевременно гарантира, че детската седалка е здраво захваната от тампона.

TravelKid Protect има вдлъбнатини от двете страни между задната част и повърхността на седалката. Чрез тях ISOFIX конекторите на детските седалки могат да бъдат свързани към устройствата ISOFIX на превозните средства, без това да им пречи. В резултат на това, тази защитна подложка за кола е подходяща за всички детски седалки, седалки, обърнати назад, легнали бебешки седалки и бустерни седалки с прикачни системи ISOFIX.

Капакът на седалката е с крак с 2 интегрирани предни мрежови джоба. Те осигуряват практично място за съхранение на книги, игри и много други. Това означава, че вие и вашите деца винаги имате всичко готово за употреба по време на пътуване с кола. Reer поставя голямо значеие на качеството и висококачествената механична обработка при избора на материали. Всички продукти в гамата TravelKid се произвеждат от материал, който не отблъсква водата и мръсотията и се почиства лесно.

Екстри на продукта

  • Безопасен
  • Лесен за употреба
  • Подвигащи се подложки
  • Противопързалящо се дъно
  • По-добро сцепление на детската седалка
  • Съвместимо с ISOFIX
  • Практични джобове за багаж

Размери:

  • 46х83 см

 

 

 


Назад